Epava (un film de Cornel Gheorghiţă)

Recentul film al regizorului Cornel Gheorghiţă, „Epava”, intră în cinematografe din 19 aprilie.

La 30 de ani după revoluţie, trei colegi de promoţie – regizori de film – se întâlnesc într-o noapte la malul Mării Negre. Proiecţia celor trei filme studenţeşti realizate de ei le animă iluziile de odinioară. Aceşti spectatori de weekend îşi ascund sentimentul ratării în spatele vechilor imagini filmate care au ruginit împreună cu Epava lângă care cei trei s-au cunoscut în tinereţe.

Distribuţie: Bogdan Marhodin, Constantin Florescu, Sorin Francu, Cosmina Olariu, Raluca Gheorghiu, Geo Balint, Ioan Stoica, Natalia Cebanu

Regia şi scenariul: Cornel Gheorghiţă

Cornel Gheorghiţă este regizor, scenarist şi producător român. În 1990 a emigrat în Franţa, unde şi-a început cariera de profesor de film la ESAV (Ecole Supérieure d’Audiovisuel) din cadrul Universităţii Toulouse II. Din 2001, s-a mutat la catedra de audiovizual a ESMA (Ecole Supérieure des Métiers Artistique), din Toulouse. A debutat ca regizor cu scurtmetraje (“Epava”, “Ziua începe noaptea”, “Luna Pork”, “Say Joe”) şi documentare (“Fanfaron Fanfaron”, “Mascarade”). A regizat “Europolis” (2010), care a primit premiul HBO/TIFF 2005 pentru Cel mai bun scenariu de lungmetraj, şi “Cripta” (2014).

Distribuitor: Cinemagix ID 

Trailer: https://bit.ly/2Z23o17

Website: https://www.epavafilm.com/

Facebook: https://www.facebook.com/epavafilm/

Te-ar putea interesa si: