Cinemaraton TV aniversează 7 ani de emisie

În 30 martie 2017 se lansa Cinemaraton TV cu filmul  Declarație de dragoste . De atunci peste 1000 de filme românești au fost difuzate anual, telespectatorii având ocazia să urmărească pest și 60.0 00 de ore de emisie dedicate actorilor români și cinematografiei românești.

De 7 ani, Cinemaraton este singurul canal de televiziune din România dedicat în totalitatea filmului românesc . 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, canalul de film românesc din portofoliul Grupului Clever a reușit să câștige inimile telespectatorilor și a urcat constant în topul audiențelor. Cinemaraton TV aniversează 7 ani de emisie cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc. Cinemaraton te invită să votezi filmul românesc preferat.  

Într-o amplă campanie, desfășurată în perioada  21 martie – 7 iunie 2024, sub îndemnul Cinemaraton de capodopere românești –  Toate voturile sus, pe site-ul   www.cinemaraton.ro   telespectatorii sunt invitați să participe la  un concurs unic, care le permite fanilor să voteze filmul românesc preferat din toate timpurile. Tot ce trebuie să facă aceștia este să bifeze filmul favorit și să-și trimită votul. Premiile sunt și ele pe măsură.

Cinemaraton TV pune la bătaie un televizor smart pe săptămână, la care câștigă va putea urmări filmele românești preferate. 

“Celebrăm 7 ani de pasiune și creativitate puse în slujba filmului românesc din toate timpurile. În această călătorie, am explorat împreună bogăția și diversitatea cinematografiei românești, aducând în atenția publicului opere de artă, filme de patrimoniu, dar și filme de dată recentă, premiate festivalurile internaționale. Am fost martori la evoluția cinematografiei românești, susținând regizori talentați, actori remarcabili și echipe de producție dedicate. În acești 7 ani, Cinemaraton nu a fost doar o destinație pentru cinefili, ci și un loc de întâlnire pentru cei pasionați de artă cinematografică. Am construit o comunitate unită de dragoste pentru film, o comunitate care continuă să crească.  La 7 ani de Cinemaraton TV , vă propunem un concurs cu premii pe site-ul cinemaraton.ro în care telespectatorii pot vota filmul lor preferat”, spune Adrian Bucă, director Cinemaraton

Te-ar putea interesa si: